176 ОбУ “Св. Св. Кирил и Методий”

ДЕНЯТ НА ЗЕМЯТА

На 22.04.2015г. отбелязваме ДЕН НА ЗЕМЯТА.
Учениците от 176 ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ отправиха АПЕЛ към техните приятели от всички български градове.
По повод Международният ден на Земята, ние учениците на 176 ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ отправяме своя апел: Всички ние, да направим средата , в която живеем, по- чиста и по- здравословна.
Ние можем да преобразим българските градове и села, родните поля и гори и да създадем своето устойчиво бъдеще, чрез разумни действия и активно отношение към своето образование. Призоваваме приятелите ни от всички училища да споделят тази наша идея, защото нищо не е по-силно от колективните действия на един милиард души.
Денят на земята е чудесен повод да допринесем възможно най-много за нашата общност. Всички инициативи заедно , не само ще окажат въздействие върху въглеродните емисии в света, но и ще покажат силата на малките индивидуални действия за опазване на планетата Земя.
Знаменателният ден отбелязахме със състезание за най-оригинална рисунка на тема „Аз и природата“. Жури класира рисунките и присъди награди за най-добрите художници и техните творби.
А докато те рисуваха ние се повеселихме със забавните изпълнения на второкласниците и техните ръководителки госпожите Гетова и Николаева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *